Recensie: Hymen Holocaust – Necromance (No Escape) (CD)
Gepost door Gerco Zwiers op donderdag 13 april 2006
Hymen Holocaust – Necromance (No Escape) (CD) Hoe romantisch is de aan de borsten geprangde zombie die teder de tepels van zijn genietende geliefde liefkoost? Morris ‘Cliteater’ (van Cliteater), de drijvende factor achter Hymen Holocaust, zal met dergelijke hoesontwerpen de opdringerige groupies wel van zich af weten te schudden. Slechts de afgeleefde backstage pijpertjes zullen het tot in de kleedkamer halen. Want mocht de hoes niet afschrikwekkend genoeg zijn, er is altijd nog de voor velen waarschijnlijk misselijkmakende muziek waarmee deze beroepsslager het kaf van het koren weet te scheiden.

Met zijn side-project is Maurice namelijk de meest zieke weg van het goregrind genre ingeslagen. Op ‘Necromance’ worden de slopend langzame tempo’s van Bile, het ranzige van Last Days Of Humanity en het up-tempo werk van Rompeprop samengevoegd, met als resultaat een plaat die bij de liefhebber niets dan een kloppende erectie zal veroorzaken.

Natuurlijk verraden titels als ‘Giant Tits/Swollen Clits’ en ‘Chronic Vaginal Itch’ de nodige clichés, maar dat mag, in dit geval zeker, de pret niet drukken. No Escape Records heeft weer een gore-topper van formaat binnengesleept, waarmee zonder schroom gepronkt mag worden. Hymen Holocaust is voor perverse geesten zeker de moeite waard en een absolute aanrader voor fans van alle bovengenoemde acts.

90

MP3 'The Hymen Crusher'

MP3 'Sick Pervert'

Website Hymen Holocaust