Recensie: Murderer's Row - Menace To Sobriety (GSR Music)
Gepost door Gerco Zwiers op zaterdag 13 november 2004
Murderer's Row - Menace To Sobriety (GSR Music) Geniet van je leven en nuttig zoveel mogelijk alcohol, dat is in het kort de boodschap die de drinkebroers van Murderer's Row hun medemensen willen meegeven. Nou, dat moet te doen zijn, lijkt me. Mocht je zelf nog niet zo in een drink- en feeststemming zijn, dan weet 'Menace To Sobriety' (what's in a name?) je ongetwijfeld op andere gedachten te brengen.

Voor de duidelijkheid, het betreft hier een nieuwe band van Stigmata-frontbeest Riley, die laat horen ook voldoende punk in z'n kloten te hebben. De mix van punk, rock 'n roll, hardcore en oi is aanstekelijk en heeft nog het meest weg van een heftig punkende Slapshot, temeer door de sneren van Riley me meer dan eens aan de strot van Slapshot's Choke doen denken.

Volkomen zinloos om hier nog al te veel woorden aan vuil te maken. na het wapperen met songtitels als 'We Want More Beer, Fightin & Boozin' en (niet te vergeten) 'Live By The Drink, Die By The Drink' en je snapt dat het tijd is om die sixpacks aan te breken.

77

MP3 'Watch Me Fall'


Website GSR Music