Recensie: Seeds Of Sorrow - Immortal Junkies (Metal Age) (CD)
Gepost door Gerco Zwiers op donderdag 10 juni 2004
Seeds Of Sorrow - Immortal Junkies (Metal Age) (CD) De bandnaam doet wellicht vermoeden met een gotisch stelletje zwartkijkers van doen te hebben, maar niets is minder waar. Niet dat het nou zulke positivo's zijn, die gasten van Seeds Of Sorrow, maar de muzikale fratsen van dit Slovaakse gezelschap liggen toch meer in de death metalhoek.

Om te leren beter met hun gevoelens van allesomvattende haat en intens doodsverlangen om te gaan experimenteren de Slovaken op 'Immortal Junkies' met een tweetal therapievormen. Enerzijds wordt alle haat, pijn en woede eruit gegooid, zoals in de titeltrack of het grommende 'Fake', terwijl anderzijds het uiten van je meest perverse en mensonterende seksuele verlangens en fantasieλn ook heel opluchtend bleek te werken. Zo cummen er een hoop cocks in bleeding cunts van bitches in 'Deep Mongolian Steinem Job' en kunnen de deelnemers voor het bloed- en spermahappen aanschuiven tijdens 'The Ejaculation Of An Unknown God'.

Muzikaal komt Seeds Of Sorrow niet slecht voor de dag. De mix van woest rochelende vocalen en vlotte beukpartijen in het Suffocation-straatje, de Incantationeske momenten van laag en traag, gekoppeld aan een beetje groove en krijs van Gorelord levert een onderhoudend stukje old school death metaltijdsverdrijf op. Al is de futloze Megadeth-cover 'Symphony Of Destruction', waarmee wordt afgesloten, maar ιιn keer grappig.

77

Website Seeds Of Sorrow