Recensie: Carnal Leftovers - Fluffy Little Teddybears (Eigen beheer) (CDemo)
Gepost door Gerco Zwiers op zondag 19 oktober 2003
Carnal Leftovers - Fluffy Little Teddybears (Eigen beheer) (CDemo) Drie tracks staan er op de demo van Carnal Leftovers. En dit keer geen 'wanna-be evil' teksten en imago. Deze heren komen met drie death metalsongs zoals ik ze lang niet meer gehoord heb. Okι, af en toe mag ’t allemaal wel net effe iets sneller en minder voorspelbaar (die eeuwige gejatte Carcass riff), maar aan de andere kant is het ook daardoor juist weer echt lachen. Zeker als je deze band live ziet, dan is het plaatje compleet.

Een soort van gimmick? Dan zou ik Carnal Leftovers misschien te kort doen. Zeker als mensen een nare Heineken-bijsmaak krijgen van het begrip gimmick, maar liedjes over vervelende bijwerkingen van koffie en teddyberen die de nachtrust komen verstoren, passen echter wel in een scenario waarbij de band zichzelf vooral erg serieus neemt.

Deze demo zou je in combinatie met een optreden moeten aanschaffen. Alleen hebben de heren meestal de demo niet bij zich, dus probeer het eens via hun internetsite. En weet je niet waar ze optreden, organiseer zelf een feestje en vraag de heren of ze komen optreden. Een tip daarbij is om ze na afloop van hun optreden in gratis drank uit te betalen.
70

Website Carnal Leftovers