Interviews A - Z
(hed) p.e.
37 Stabwoundz
7th Nemesis
A Perfect Murder
Aborted
Aeon
After Forever
Aisling
Akercocke (1)
Akercocke (2)
Amaran
Amon Amarth
Amplifier
Ancient Rites
Anima
Annihilator (1)
Annihilator (2)
Arch Enemy
Atreyu (1)
Atreyu (2)
Backfire!
Biohazard
Black Majesty
Blind Myself
Blind Sight
Blood Red Throne
Borknagar
Born From Pain (1)
Born From Pain (2)
Breamgod
Burning Skies
By Night
Carnal Lust
Cataract
Cavalera Conspiracy
Closterkeller
Coldworker
Conspiracy A.D.
Crimson Falls
Cryptopsy
Cypher
Dark Fortress (1)
Dark Fortress (2)
Dawn Of Azazel
Dawn Of Demise
Death Angel
Death Before Dishonor
Decapitated (1)
Decapitated (2)
Deicide
Delphian
Desensitised
Destiny
Destruction
Detonation (1)
Detonation (2)
Devious
Dissenter
Divine Heresy
Do Or Die
Dying Fetus
Dååth
Eminence (1)
Eminence (2)
Eminence (3)
Enslaved
Entrails Eradicated
Evemaster
Exmortem
Fear My Thoughts
First Blood
Forcefeed
Glass Casket
Godhate
Gorgoroth (1)
Gorgoroth (2)
Gory Blister
Grave
Grenouer
Hail Of Bullets
Hatesphere
Hearse
Heaven Shall Burn (1)
Heaven Shall Burn (2)
Heaven Shall Burn (3)
Heaven Shall Burn (4)
Hellyeah
Herod
Horned God
I Scream Records
Iced Earth
Ignite
Imperia
Incantation
Infinited Hate
Insidious Disease
Internal Suffering
Job For A Cowboy
Kiju
Knuckledust
Koldborn
Krisiun (1)
Krisiun (2)
Leaves' Eyes
Leng Tch'e
Liar
Life Of Agony
Lunaris
Machine Head
Madball
Marionette
Moonspell
Morifade
Mors Principium Est
My City Burning
Naglfar
Napalm Death (1)
Napalm Death (2)
Neaera
Nile
Occult
Opeth
Opposition Party
Out To Win
Perzonal War
Pig Destroyer
Pro-Pain
Psyopus
Raging Speedhorn
Raunchy
Rebel Meets Rebel
Relevant Few
Sammath
Sathanas
Scarve (1)
Scarve (2)
Seita
Septic Flesh
Sepultura
Severe Torture (1)
Severe Torture (2)
Severe Torture (3)
Shadowlord
Sick Of It All
Sinai Beach
Since The Flood
Single Bullet Theory
Sinister
Six Reasons To Kill
Sk;rl
Skarhead
Skinless (1)
Skinless (2)
Soldiers
Spirit Disease
Spiritual Beggars
Spiritual Beggars & Grand Magus
Spoiler NYC
Strapping Young Lad
Sun Caged
Superjoint Ritual
Sworn Enemy
Sybreed
Taste Of Insanity (1)
Taste Of Insanity (2)
Teamkiller
Textures (1)
Textures (2)
Textures (3)
The Amenta
The Arcane Order
The Blacklist
The End
The Legion
The Lucifer Principle
The Monolith Deathcult (1)
The Monolith Deathcult (2)
The Red Chord (1)
The Red Chord (2)
The Setup (1)
The Setup (2)
The Spyderz
The Wounded
Throneaeon
Throwdown
Thyrfing
To Kill
Transmission0
Trivium
Type O Negative (1)
Type O Negative (2)
Type O Negative (3)
Unleashed (1)
Unleashed (2)
Vader
Vomitory (1)
Vomitory (2)
Whitechapel
Withered
Wolverine
Nieuws: Gitarist Motörhead in het ziekenhuis
Gepost door Gerco Zwiers op zondag 29 november 2015, 03:36
Vanwege gezondheidsproblemen zag Motörhead zich afgelopen weekend opnieuw genoodzaakt meerdere shows te cancellen. Dit keer was het echter niet frontman Lemmy Kilmister, maar gitarist Phil Campbell die vanwege plotselinge klachten moest worden opgenomen in het ziekenhuis. Wat Campbell precies mankeert is niet bekendgemaakt. In september van dit jaar werden meerdere optredens van Motörheads Amerikaanse tour geschrapt of drastisch ingekort vanwege ademhalingsproblemen van de bijna 70-jarige Lemmy.
Nieuws: Kwartetten met Lionheart
Gepost door Gerco Zwiers op vrijdag 27 november 2015, 10:05
Het nieuwe studioalbum van Lionheart heet ‘Love Don’t Live Here’ en verschijnt op 22 januari 2016 (via de bands eigen LHHC Records). Hieronder is nu de videoclip voor de nieuwe track ‘Pain’ te bekijken (klik op Lees verder...). ‘Love Don’t Live Here’, studioplaat nummer vier voor de Californische hardcoreband en de opvolger van ‘Undisputed’ uit 2012 (Mediaskare Records), is opgenomen met Cody Fuentes in de Rapture Recording Studios in Hayward, Californië.
Nieuws: Svartelder streamt EP
Gepost door Gerco Zwiers op vrijdag 27 november 2015, 01:39
Op 15 december brengt Svartelder (via Dusktone Records) de EP ‘Askebundet’ uit. Hieronder is de EP nu alvast in zijn geheel te beluisteren (klik op Lees verder...). ‘Askebundet’ is de voorbode van een nog naamloos debuutalbum, dat begin 2016 moet verschijnen. Svartelder is een Noorse black metalformatie die is opgericht door zanger Doedsadmiral (Nordjevel, Doedsvangr) en verder bestaat uit leden van Carpathian Forest, In The Woods, Den Saakaldte, Pantheon I en Old Forest.Nieuws: Vision Of Disorder streamt nieuwe plaat
Gepost door Gerco Zwiers op maandag 23 november 2015, 09:31
De nieuwe plaat van Vision Of Disorder heet ‘Razed To The Ground’ (artwork) en verschijnt op 27 november (via Candlelight Records). Hieronder is de plaat nu in zijn geheel te streamen (klik op Lees verder...). ‘Razed To The Ground’, geproduceerd door Zeuss (o.a. Hatebreed, The Red Chord) is de zesde full-length voor de Newyorkse hardcoreveteranen en de opvolger van comebackalbum ‘The Cursed Remain Cursed’ uit 2012 (Candlelight).Nieuws: Eerste tracks nieuwe Baroness online
Gepost door Gerco Zwiers op maandag 16 november 2015, 22:36
Het nieuwe album van Baroness heet ‘Purple’ en verschijnt op 18 december (via de bands eigen Abraxan Hymns Records). ‘Shock Me’, een van de albumtracks, is hieronder te streamen (klik op Lees verder...). Daar vind je ook de al eerder gelanceerde videoclip voor ‘Chlorine And Wine’. ‘Purple’, opgenomen met producer Dave Fridmann (o.a. The Flaming Lips, Mercury Rev), is full-length nummer vier voor de sludge stoners uit Savannah, Georgia.
Nieuws: Textures komt met tweeluik
Gepost door Gerco Zwiers op zondag 15 november 2015, 03:57
Het is even stil geweest rond Textures, maar daar komt verandering in, want op 5 februari brengen de Tilburgse virtuozen (via Nuclear Blast Records) hun nieuwe album ‘Phenotype’ uit. ‘New Horizons’, de eerste single, is hieronder alvast te streamen (klik op Lees verder...). ‘Phenotype’ is Textures’ vijfde full-length en de eerste van de twee studioplaten die het zestal op stapel heeft staan. ‘Genotype’, deel twee, staat gepland voor 2017.
Nieuws: Split-EP Heaven Shall Burn en Napalm Death
Gepost door Gerco Zwiers op zaterdag 14 november 2015, 21:02
Heaven Shall Burn en Napalm Death bundelen hun krachten op de split-EP ‘The Mission Creep’, releasedatum: 11 december (Century Media Records). Deze speciale release wordt uitgebracht op seven inch vinyl en verkrijgbaar in zes verschillende kleuren. De EP bevat onder andere de nieuwe tracks ‘Battle Of Attrition’ (Heaven Shall Burn) en ‘An Extract (Strip It Clean)’ (Napalm Death). Beide bands hebben een A-kant met eigen artwork.
Nieuws: Debuut Culture Killer in aantocht
Gepost door Gerco Zwiers op vrijdag 13 november 2015, 16:50
Op 27 november komt (via Metal Blade Records) het debuutalbum van Culture Killer uit, getiteld ‘Throes Of Mankind’. Daarvan is hieronder het nummer ‘Exterminate Filth’ te streamen (klik op Lees verder...). Evenals het al eerder gelanceerde ‘Path Of Reflection’. Deze eersteling van de jonge metalcoreband uit Daytona, Florida is opgenomen in Tampa, Florida, waarna producer Alan Douches (o.a. Six Feet Under, Suicide Silence) zich heeft ontfermd over de mix en mastering.
Nieuws: Helheim streamt titeltrack nieuwe plaat
Gepost door Gerco Zwiers op donderdag 12 november 2015, 19:39
Op 4 december komt (via Dark Essence Records) een nieuwe plaat uit van Helheim, getiteld ‘raunijaR’. De titeltrack vind je hieronder (klik op Lees verder...). ‘raunijaR’ is opgenomen met Bjørnar Nilsen (o.a. Blodhemn, Dominanz) en is gemasterd door Enslaved-drummer en –toetsenist en producer Herbrand Larsen (o.a. Aeternus, Audrey Horne). Dit is studioplaat nummer acht voor de Noorse black metalvikingen en de opvolger van ‘Heiðindómr Ok Mótgangr’ uit 2011 (Dark Essence).
Nieuws: VS-Webzine streamt nieuwe plaat Do Or Die
Gepost door Gerco Zwiers op donderdag 12 november 2015, 01:06
De nieuwe full-length van Do Or Die heet ‘Crows’ en verschijnt op 13 januari 2016 (via M&O Music). Op deze pagina van het Franse VS-Webzine.com is het album nu in zijn geheel te streamen. En een videoclip voor de titeltrack is hieronder te vinden (klik op Lees verder...). ‘Crows’, langspeler nummer zes voor de Vlaamse hardcore/metalcoreformatie, volgt het in 2011 verschenen ‘The Downfall Of The Human Race’ op (Demons Run Amok Entertainment).
Nieuws: Vierde plaat Fleshgod Apocalypse op komst
Gepost door Gerco Zwiers op woensdag 11 november 2015, 22:43
‘King’, zo heet het nieuwe studioalbum van Fleshgod Apocalypse, dat begin volgend jaar wordt uitgebracht (door Nuclear Blast Records). Deze vierde full-length voor de symfonisch death metallende Italianen, opvolger van het in 2013 verschenen ‘Labyrinth’ (Nuclear Blast), is opgenomen in verschillende studio’s te Rome en is gemixt en gemasterd door Jens Bogren (o.a. Amon Amarth, Arch Enemy) in diens Fascination Street Studios in Zweden.
Nieuws: Eerste track debuut Abbath online
Gepost door Gerco Zwiers op woensdag 11 november 2015, 21:40
Hieronder is een nieuwe track van Abbath te streamen, getiteld ‘Winter Bane’ (klik op Lees verder...). Het nummer komt van het titelloze debuut van Abbath, de nieuwe band rond de gelijknamige zanger/gitarist (ex-Immortal), releasedatum: 22 januari 2016 (Season Of Mist Records). De plaat wordt op 11 december voorafgegaan door de single ‘Count The Dead’. In deze nieuwe formatie wordt Abbath bijgestaan door gitarist King Ov Hell (God Seed, ex-Gorgoroth) en drummer Creature.
Nieuws: Malice At The Palace streamt nieuwe EP
Gepost door Gerco Zwiers op woensdag 11 november 2015, 18:07
Volgende maand brengt Malice At The Palace (via Six Feet Under Records) een nieuwe, titelloze EP uit. De EP verschijnt op 12 inch vinyl, met op de A-kant vier nieuwe studiotracks en op de B-kant de complete set die de band eerder dit jaar speelde op This Is Hardore 2015. Eerdergenoemd studiogedeelte is nu hieronder te streamen (klik op Lees verder...). Het relatief nieuwe Malice At The Palace uit Pensacola, Florida brengt hardcore/metalcore à la Merauder en Integrity.
Nieuws: Kwartetten met Obscura
Gepost door Gerco Zwiers op dinsdag 10 november 2015, 10:46
Op 5 februari verschijnt (via Relapse Records) het nieuwe studioalbum van Obscura, getiteld ‘Akróasis’ (artwork). Hieronder is een trailer met fragmenten van nieuwe nummers te streamen (klik op Lees verder...). De plaat is opgenomen met gitarist (Dark Fortress, Triptykon, Noneuclid) en producer V. Santura (o.a. Pestilence, Triptykon). ‘Akróasis’ is full-length nummer vier voor de Duitse progressieve metallers en de opvolger van ‘Omnivium’ uit 2011 (Relapse).
Nieuws: Demotrack Doedsvangr online
Gepost door Gerco Zwiers op zondag 8 november 2015, 17:13
Hieronder is de demotrack ‘The Bloodstained Whores’ van Doedsvangr te streamen (klik op Lees verder...). Dit nummer komt op het vooralsnog naamloze debuutalbum van de band, waarvan de opnames gepland staan voor begin volgend jaar. Doedsvangr is een nieuwe black metalformatie rond zanger Doedsadmiral (Nordjevel, Svartelder), gitarist Shatraug (Horna, Beheken, Sargeist) en drummer AntiChristian (Tsjuder, Beaten To Death).
Vorige pagina <<< >>> Volgende pagina