Interviews A - Z
(hed) p.e.
37 Stabwoundz
7th Nemesis
A Perfect Murder
Aborted
Aeon
After Forever
Aisling
Akercocke (1)
Akercocke (2)
Amaran
Amon Amarth
Amplifier
Ancient Rites
Anima
Annihilator (1)
Annihilator (2)
Arch Enemy
Atreyu (1)
Atreyu (2)
Backfire!
Biohazard
Black Majesty
Blind Myself
Blind Sight
Blood Red Throne
Borknagar
Born From Pain (1)
Born From Pain (2)
Breamgod
Burning Skies
By Night
Carnal Lust
Cataract
Cavalera Conspiracy
Closterkeller
Coldworker
Conspiracy A.D.
Crimson Falls
Cryptopsy
Cypher
Dark Fortress (1)
Dark Fortress (2)
Dawn Of Azazel
Dawn Of Demise
Death Angel
Death Before Dishonor
Decapitated (1)
Decapitated (2)
Deicide
Delphian
Desensitised
Destiny
Destruction
Detonation (1)
Detonation (2)
Devious
Dissenter
Divine Heresy
Do Or Die
Dying Fetus
Dååth
Eminence (1)
Eminence (2)
Eminence (3)
Enslaved
Entrails Eradicated
Evemaster
Exmortem
Fear My Thoughts
First Blood
Forcefeed
Glass Casket
Godhate
Gorgoroth (1)
Gorgoroth (2)
Gory Blister
Grave
Grenouer
Hail Of Bullets
Hatesphere
Hearse
Heaven Shall Burn (1)
Heaven Shall Burn (2)
Heaven Shall Burn (3)
Heaven Shall Burn (4)
Hellyeah
Herod
Horned God
I Scream Records
Iced Earth
Ignite
Imperia
Incantation
Infinited Hate
Insidious Disease
Internal Suffering
Job For A Cowboy
Kiju
Knuckledust
Koldborn
Krisiun (1)
Krisiun (2)
Leaves' Eyes
Leng Tch'e
Liar
Life Of Agony
Lunaris
Machine Head
Madball
Marionette
Moonspell
Morifade
Mors Principium Est
My City Burning
Naglfar
Napalm Death (1)
Napalm Death (2)
Neaera
Nile
Occult
Opeth
Opposition Party
Out To Win
Perzonal War
Pig Destroyer
Pro-Pain
Psyopus
Raging Speedhorn
Raunchy
Rebel Meets Rebel
Relevant Few
Sammath
Sathanas
Scarve (1)
Scarve (2)
Seita
Septic Flesh
Sepultura
Severe Torture (1)
Severe Torture (2)
Severe Torture (3)
Shadowlord
Sick Of It All
Sinai Beach
Since The Flood
Single Bullet Theory
Sinister
Six Reasons To Kill
Sk;rl
Skarhead
Skinless (1)
Skinless (2)
Soldiers
Spirit Disease
Spiritual Beggars
Spiritual Beggars & Grand Magus
Spoiler NYC
Strapping Young Lad
Sun Caged
Superjoint Ritual
Sworn Enemy
Sybreed
Taste Of Insanity (1)
Taste Of Insanity (2)
Teamkiller
Textures (1)
Textures (2)
Textures (3)
The Amenta
The Arcane Order
The Blacklist
The End
The Legion
The Lucifer Principle
The Monolith Deathcult (1)
The Monolith Deathcult (2)
The Red Chord (1)
The Red Chord (2)
The Setup (1)
The Setup (2)
The Spyderz
The Wounded
Throneaeon
Throwdown
Thyrfing
To Kill
Transmission0
Trivium
Type O Negative (1)
Type O Negative (2)
Type O Negative (3)
Unleashed (1)
Unleashed (2)
Vader
Vomitory (1)
Vomitory (2)
Whitechapel
Withered
Wolverine
Nieuws: Megadeth gehalveerd
Gepost door Gerco Zwiers op woensdag 26 november 2014, 17:25
Gitarist Chris Broderick is vertrokken bij Megadeth. Een uitgebreid statement van hem vind je hier. Slechts enkele uren eerder was het drummer Shaun Drover, die te kennen gaf de band te hebben verlaten. Een verklaring van de opgestapte trommelaar is hier te lezen. Naar de reden voor hun vertrek blijft het vooralsnog gissen, aangezien beide heren dit onderwerp zorgvuldig weten te vermijden. Feit is echter dat opperhoofd Dave Mustaine op zoek moet naar nieuw personeel.
Nieuws: Job For A Cowboy streamt nieuwe plaat
Gepost door Gerco Zwiers op vrijdag 7 november 2014, 04:22
De nieuwe full-length van Job For A Cowboy heet ‘Sun Eater’ (artwork) en wordt op 11 november uitgebracht (door Metal Blade Records). Op deze pagina van Metal Sucks is de plaat nu in zijn geheel te streamen. Voor het drumwerk riepen de death metallers de hulp in van sessiekracht Danny Walker (Intronaut, Murder Construct). Dit omdat trommelaar Jon Rice de band vlak voor de opnames heeft verlaten. De productie was, zoals inmiddels gebruikelijk, in handen van Jason Suecof (o.a. Whitechapel, Kataklysm).
Nieuws: Machine Head streamt nieuwe plaat
Gepost door Gerco Zwiers op donderdag 6 november 2014, 23:54
‘Blood Stone & Diamonds’ (artwork), zo heet het nieuwe album van Machine Head, dat 7 november verschijnt (via Nuclear Blast Entertainment). Hieronder is de plaat nu in zijn geheel te streamen (klik op Lees verder...). Dit is Machine Heads eerste studiowerk zonder de vorig jaar ontslagen bassist Adam Duce en mét Jared MacEachern (ex-Sanctity). ‘Blood Stone & Diamonds’, de zevende full-length voor de Oaklandse metallers, is geproduceerd door zanger/gitarist Robb Flynn en producer Juan Urteaga (o.a. Testament, Skinlab).
Nieuws: The Ghost Inside streamt nieuwe plaat
Gepost door Gerco Zwiers op donderdag 6 november 2014, 23:06
Op 17 november komt (via Epitaph Records) het nieuwe studioalbum van The Ghost Inside uit, getiteld ‘Dear Youth’ (artwork). Hieronder is de plaat nu in zijn geheel te streamen (klik op Lees verder...). ‘Dear Youth’, full-length nummer vier voor de Californische metalcoreband en de opvolger van ‘Get What You Give’ uit 2012 (Epitaph), is geproduceerd door A Day To Remember-frontman en producer Jeremy McKinnon (o.a. The Devil Wears Prada, Veara) en producer Andrew Wade (o.a. Eyes Set To Kill, Nothing To Prove).
Nieuws: Nieuwe namen Neurotic Deathfest 2015
Gepost door Gerco Zwiers op donderdag 30 oktober 2014, 23:25
Arcanius, Broken Hope, Dead Congregation, Devourment, Hate Eternal, Ingested, Internal Bleeding, Mass Infection, Nader Sadek, Pyrexia en Slaughter To Prevail zijn de nieuwste namen die bevestigd zijn voor Neurotic Deathfest 2015. In totaal zullen, verdeeld over meerdere podia, zo’n 45 bands te zien zijn. Het meerdaagse indoor death metalfestival wordt volgend jaar gehouden op 17, 18 en 19 april, zoals gebruikelijk in de Tilburgse 013. Check neuroticdeathfest.com voor tickets en meer info.
Nieuws: Black Breath in de studio
Gepost door Gerco Zwiers op donderdag 30 oktober 2014, 01:14
De mannen van Black Breath hebben zichzelf verschanst in de GodCity Studios te Salem, Massachusetts voor de opnames van een nieuwe plaat. Dit gebeurt onder bezielende leiding van Converge-gitarist en producer Kurt Ballou (o.a. All Pigs Must Die, Trap Them). Release (via Southern Lord Recordings) staat gepland voor medio 2015. Dit vooralsnog naamloze album wordt studioplaat nummer drie voor de metal/hardcoreband uit Seattle en de opvolger van ‘Sentenced To Life’ uit 2012 (Southern Lord).
Nieuws: Revolver streamt nieuwe plaat Anaal Nathrakh
Gepost door Gerco Zwiers op vrijdag 24 oktober 2014, 01:55
Op 28 oktober verschijnt (via Metal Blade Records) het nieuwe studioalbum van Anaal Nathrakh, getiteld ‘Desiratum’ (artwork). Op deze pagina van Revolver is de plaat nu in zijn geheel te streamen. ‘Desiratum’, opvolger van ‘Vanitas’ uit 2012 (Candlelight Records), is de achtste langspeler voor het Britse industrial black metalinstituut en is wederom geproduceerd door de bands eigen gitarist/bassist/programmeur Mick Kenney.
Nieuws: Slipknot streamt nieuwe plaat
Gepost door Gerco Zwiers op zaterdag 18 oktober 2014, 23:14
‘.5: The Gray Chapter’ (artwork), zo heet de nieuwe plaat van Slipknot, die 21 oktober uitkomt (via Roadrunner Records). Op 5thegraychapter.com is de plaat nu in zijn geheel te streamen. En hieronder vind je al eerder verschenen videoclips voor de tracks ‘The Devil In I’ en ‘The Negative One’ (klik op Lees verder...). ‘.5: The Gray Chapter’ is Slipknots eerste studiowerk sinds het overlijden van bassist Paul Gray (2010) en het vertrek van drummer Joey Jordison (2013).
Nieuws: Nieuwe EP Behemoth op komst
Gepost door Gerco Zwiers op vrijdag 17 oktober 2014, 14:06
Nog maar amper bekomen van het begin dit jaar (via Nuclear Blast Records) verschenen album ‘The Satanist’, zit er al weer nieuw werk van Behemoth aan te komen. Op 1 november komt (via Nuclear Blast) de 12-inch vinyl EP ‘Xiadz’ (artwork) uit. De EP, met een oplage van slechts 2.000 stuks, bevat enkele songs, ontstaan tijdens de sesssies van ‘The Satanist’ en ‘Evangelion’ (2009, Nuclear Blast) en het opnieuw opgenomen ‘Moonspell Rites’, van de EP ‘And The Forests Dream Eternally’ uit 1994 (Entropy Productions). Een korte teaser vind je hieronder (klik op Lees verder...).
Nieuws: Labelnieuws Malevolent Creation en Hate Eternal
Gepost door Gerco Zwiers op donderdag 16 oktober 2014, 17:29
De Floridase death metalband Malevolent Creation heeft getekend bij Century Media Records. Een nieuwe, twaalfde studioplaat staat in de steigers en kan in de loop van volgend jaar worden verwacht, gevolgd door een wereldwijde tour. Ook Hate Eternal heeft nieuw onderdak gevonden en wel bij Season Of Mist Records. Bandleider Erik Rutan is momenteel in diens Mana Recording Studio in St. Petersburg, Florida bezig met de opnames van een nieuw album. Verwachte release: begin 2015.
Nieuws: Nieuwe songs Unearth online
Gepost door Gerco Zwiers op woensdag 15 oktober 2014, 21:53
Hieronder is een nieuwe track van Unearth te streamen, getiteld ‘Guards Of Contagion’ (klik op Lees verder...). Daar vind je ook het vorige maand gelanceerde ‘The Swarm’. Beide nummers komen van ‘Watchers Of Rule’ (artwork), het nieuwe album van Unearth, dat 28 oktober verschijnt (via eOne Music). Dit is de zesde full-length voor het vijftal uit Wakefield, Massachusetts en de opvolger van ‘Darkness In The Light’ uit 2011 (Metal Blade Records).
Nieuws: Hundredth tekent bij Hopeless Records
Gepost door Gerco Zwiers op woensdag 15 oktober 2014, 01:31
Na twee langspelers en evenveel EP’s te hebben uitgebracht via Mediaskare is Hundredth overgestapt naar Hopeless Records. Deze nieuwe broodheer gaat om te beginnen de gehele catalogus van de hardcoreband uit Myrtle Beach, South Carolina opnieuw uitbrengen. Bovendien is het vijftal momenteel druk bezig met het schrijven van een nieuwe studioplaat, verwachte release: begin 2015.
Nieuws: Titeltrack nieuwe Obituary online
Gepost door Gerco Zwiers op dinsdag 14 oktober 2014, 01:18
Op 28 oktober verschijnt (via Relapse Records) de langverwachte nieuwe plaat van Obituary, getiteld ‘Inked In Blood’ (artwork). Hieronder is nu de titeltrack te streamen (klik op Lees verder...). Evenals het al eerder gelanceerde ‘Violence’. ‘Inked In Blood’, opvolger van ‘Darkest Day’ uit 2009 (Candlelight Records), is de negende studioplaat voor de Floridase death metalveteranen en de eerste met gitarist Kenny Andrews en bassist Terry Butler.
Nieuws: Derde voorproefje nieuwe Slipknot online
Gepost door Gerco Zwiers op zaterdag 11 oktober 2014, 23:16
‘.5: The Gray Chapter’ (artwork), zo heet de nieuwe plaat van Slipknot, die 21 oktober uitkomt (via Roadrunner Records). Hieronder vind je een stream van de track ‘Custer’ (klik op Lees verder...). Daar vind je ook de al eerder verschenen videoclips voor ‘The Devil In I’ en ‘The Negative One’. ‘.5: The Gray Chapter’ is Slipknots eerste studiowerk sinds het overlijden van bassist Paul Gray (2010) en het vertrek van drummer Joey Jordison (2013).
Nieuws: Nieuwe tracks en documentary Old Man Gloom
Gepost door Gerco Zwiers op vrijdag 10 oktober 2014, 19:11
Het nieuwe studioalbum van Old Man Gloom heet ‘Ape Of God’ (artwork) en wordt op 11 november uitgebracht (door Profound Lore Records). Hieronder is alvast de track ‘Predators’ te streamen (klik op Lees verder...). Daar vind je ook het al gelanceerde nummer ‘The Lash’. Evenals een binnenkort te verschijnen documentary rond de band, geregisseerd door Kenneth Thomas. ‘Ape Of God’ is studioplaat nummer zes voor de sludge/doom metalgezelschap uit Santa Fe, New Mexico.
Vorige pagina <<< >>> Volgende pagina