Interviews A - Z
(hed) p.e.
37 Stabwoundz
7th Nemesis
A Perfect Murder
Aborted
Aeon
After Forever
Aisling
Akercocke (1)
Akercocke (2)
Amaran
Amon Amarth
Amplifier
Ancient Rites
Anima
Annihilator (1)
Annihilator (2)
Arch Enemy
Atreyu (1)
Atreyu (2)
Backfire!
Biohazard
Black Majesty
Blind Myself
Blind Sight
Blood Red Throne
Borknagar
Born From Pain (1)
Born From Pain (2)
Breamgod
Burning Skies
By Night
Carnal Lust
Cataract
Cavalera Conspiracy
Closterkeller
Coldworker
Conspiracy A.D.
Crimson Falls
Cryptopsy
Cypher
Dark Fortress (1)
Dark Fortress (2)
Dawn Of Azazel
Dawn Of Demise
Death Angel
Death Before Dishonor
Decapitated (1)
Decapitated (2)
Deicide
Delphian
Desensitised
Destiny
Destruction
Detonation (1)
Detonation (2)
Devious
Dissenter
Divine Heresy
Do Or Die
Dying Fetus
Dååth
Eminence (1)
Eminence (2)
Eminence (3)
Enslaved
Entrails Eradicated
Evemaster
Exmortem
Fear My Thoughts
First Blood
Forcefeed
Glass Casket
Godhate
Gorgoroth (1)
Gorgoroth (2)
Gory Blister
Grave
Grenouer
Hail Of Bullets
Hatesphere
Hearse
Heaven Shall Burn (1)
Heaven Shall Burn (2)
Heaven Shall Burn (3)
Heaven Shall Burn (4)
Hellyeah
Herod
Horned God
I Scream Records
Iced Earth
Ignite
Imperia
Incantation
Infinited Hate
Insidious Disease
Internal Suffering
Job For A Cowboy
Kiju
Knuckledust
Koldborn
Krisiun (1)
Krisiun (2)
Leaves' Eyes
Leng Tch'e
Liar
Life Of Agony
Lunaris
Machine Head
Madball
Marionette
Moonspell
Morifade
Mors Principium Est
My City Burning
Naglfar
Napalm Death (1)
Napalm Death (2)
Neaera
Nile
Occult
Opeth
Opposition Party
Out To Win
Perzonal War
Pig Destroyer
Pro-Pain
Psyopus
Raging Speedhorn
Raunchy
Rebel Meets Rebel
Relevant Few
Sammath
Sathanas
Scarve (1)
Scarve (2)
Seita
Septic Flesh
Sepultura
Severe Torture (1)
Severe Torture (2)
Severe Torture (3)
Shadowlord
Sick Of It All
Sinai Beach
Since The Flood
Single Bullet Theory
Sinister
Six Reasons To Kill
Sk;rl
Skarhead
Skinless (1)
Skinless (2)
Soldiers
Spirit Disease
Spiritual Beggars
Spiritual Beggars & Grand Magus
Spoiler NYC
Strapping Young Lad
Sun Caged
Superjoint Ritual
Sworn Enemy
Sybreed
Taste Of Insanity (1)
Taste Of Insanity (2)
Teamkiller
Textures (1)
Textures (2)
Textures (3)
The Amenta
The Arcane Order
The Blacklist
The End
The Legion
The Lucifer Principle
The Monolith Deathcult (1)
The Monolith Deathcult (2)
The Red Chord (1)
The Red Chord (2)
The Setup (1)
The Setup (2)
The Spyderz
The Wounded
Throneaeon
Throwdown
Thyrfing
To Kill
Transmission0
Trivium
Type O Negative (1)
Type O Negative (2)
Type O Negative (3)
Unleashed (1)
Unleashed (2)
Vader
Vomitory (1)
Vomitory (2)
Whitechapel
Withered
Wolverine
Nieuws: Cough terug met nieuwe plaat
Gepost door Gerco Zwiers op zaterdag 2 april 2016, 21:23
‘Still They Pray’, zo heet het nieuwe studioalbum van Cough, dat 3 juni verschijnt (via Relapse Records). Een eerste track, getiteld ‘The Wounding Hours’, is hieronder te streamen (klik op Lees verder...). De plaat is geproduceerd door Electric Wizard-frontman Jus Oborn en opgenomen met Windhand-gitarist Garrett Morris. ‘Still They Pray’ is de eerste full-length in vijf jaar voor de doomdenkers uit Richmond, Virginia en de opvolger van ‘Ritual Abuse’ uit 2010 (Relapse).
Nieuws: Noisey streamt debuut Zhrine
Gepost door Gerco Zwiers op vrijdag 1 april 2016, 00:04
Op 8 april verschijnt (via Season Of Mist Records) het debuut van Zhrine, getiteld ‘Unortheta’. Op deze pagina van Noisey, het muzikale broertje van Vice, is deze plaat nu in zijn geheel te streamen. Zhrine is een relatief nieuwe atmosferische en experimentele black/death metalband uit het IJslandse Reykjavik. De band heette aanvankelijk Gone Postal en in die hoedanigheid won de band in 2012 de finale van de Wacken Metal Battle. Een deel van hun optreden in die finale vind je hieronder (klik op Lees verder...).
Nieuws: Ramallah werkt aan nieuw materiaal
Gepost door Gerco Zwiers op dinsdag 29 maart 2016, 23:24
Er is nieuw werk van Ramallah op komst. Volgens bandleider White Trash Rob (gitarist/zanger Blood For Blood) is de band al enige tijd druk bezig met het schrijven en opnemen van nieuw materiaal in Robs innsmouth Studio te Newburyport, Massachusetts. Dit is te horen in onderstaande update (klik op Lees verder...). Ramallah is voornemens de nieuwe, vooralsnog naamloze plaat gratis online beschikbaar te maken. Dit wordt de opvolger van ‘Back From The Land Of Nod’, de vorig jaar verschenen split met Sinners & Saints (State Line Records).
Nieuws: Eerste track nieuwe en laatste plaat Weekend Nachos online
Gepost door Gerco Zwiers op zaterdag 26 maart 2016, 09:08
In mei brengt Weekend Nachos (via Relapse Records) zijn nieuwe studioalbum ‘Apology’ uit. Een eerste track van die plaat, getiteld ‘Writhe’, is hieronder te streamen (klik op Lees verder...). ‘Apology’, opvolger van ‘Still’ uit 2013 (Relapse), is de vijfde en tevens laatste full-length van de powerviolence formatie uit Chicago, Illinois. De plaat is, evenals alle voorgaande, opgenomen in de Bricktop Studios, met de bands eigen gitarist Andy Nelson achter de knoppen.
Nieuws: Abbath streamt nieuwe videoclip
Gepost door Gerco Zwiers op vrijdag 18 maart 2016, 05:26
Abbath heeft een videoclip opgenomen voor het nummer ‘Winterbane’. Deze videoclip, gefilmd door de heren Ragnvald Stokken en Fransisco Munoz, is hieronder te bekijken (klik op Lees verder...). ‘Winterbane’ is afkomstig van ‘Abbath’, het begin dit jaar (via Season Of Mist Records) verschenen debuut van de gelijknamige band rond voormalig Immortal-frontman Abbath Doom Occulta.
Nieuws: Lyric video Sammath online
Gepost door Gerco Zwiers op vrijdag 18 maart 2016, 00:18
Hieronder is een lyric video voor het nummer ‘De Heidense Vlam Zal Branden’ te bekijken van Sammath (klik op Lees verder...). Deze track komt van ‘Strijd’, het debuut van de formatie, dat volgende week (door Hammerheart Records) opnieuw wordt uitgebracht op goudkleurig vinyl, oplage: driehonderd stuks. ‘Strijd’ verscheen oorspronkelijk in 1999 (via Folter Records).
Nieuws: Amon Amarth debuteert videoclip
Gepost door Gerco Zwiers op dinsdag 15 maart 2016, 22:42
Op 25 maart verschijnt (via Metal Blade Records) het nieuwe studioalbum van Amon Amarth, getiteld ‘Jomsviking’. Een door Darek Szermanowicz (o.a. Behemoth) geregisseerde videoclip voor het nummer ‘At Dawn’s First Light’ is hieronder te bekijken (klik op Lees verder...). ‘Jomsviking’, full-length nummer tien voor de Zweedse death metallende Vikingen en de opvolger van ‘Deceiver Of The Gods’ uit 2013 (Metal Blade), is gemixt en gemasterd door Andy Sneap (o.a. Machine Head, Obituary). Ter vervanging van de vorig jaar vertrokken drummer Fredrik Andersson heeft Vomitory-trommelaar Tobias Gustafsson de plaat dichtgetimmerd.
Nieuws: Suburban Scum streamt promotape
Gepost door Gerco Zwiers op zondag 13 maart 2016, 19:06
Suburban Scum heeft de promotape ‘Love And Hate’ uitgebracht (via Flatspot Records, waar de band recent heeft getekend). Deze tape is op deze pagina van New Noise Magazine. Je vindt hem ook hieronder (klik op Lees verder...). ‘Love And Hate’ bestaat uit de tracks ‘Love And Hate’ (met gastvocalen van Trapped Under Ice-frontman Justice Tripp) en ‘Ultimate Annihilation’ van het later dit jaar te verschijnen album ‘Ultimate Annihilation’ en een live-uitvoering van laatstgenoemde track.


Nieuws: Nieuwe track Izegrim te streamen
Gepost door Gerco Zwiers op vrijdag 11 maart 2016, 18:51
‘The Ferryman’s End’, zo heet de nieuwe plaat van Izegrim, releasedatum: 15 april (Listenable Records). De track ‘Reclaim My Identity’ is nu te streamen op Blabbermouth. En hieronder vind je het al eerder gelanceerde ‘White Walls’ (klik op Lees verder...). De plaat is opgenomen in de Soundlodge Studio in het Duitse Rhauderfehn. ‘The Ferryman’s End’ is full-length nummer vijf voor de Zutphense death/thrashers en de opvolger van ‘Congress Of The Insane’ uit 2013 (Listenable).
Nieuws: Aborted debuteert titeltrack nieuwe plaat
Gepost door Gerco Zwiers op woensdag 9 maart 2016, 21:08
Op 22 april komt (via Century Media Records) het nieuwe album van Aborted uit, getiteld ‘Retrogore’. De titeltrack is hieronder te streamen (klik op Lees verder...). De plaat is opgenomen in de Kohlekeller Studios in het Duitse Seeheim-Jugenheim met producer Kristian Kohlmannslehner (o.a. Benighted, Crematory, Powerwolf). ‘Retrogore’ is full-length nummer negen voor de Vlaamse death metalband rond frontman Sven de Caluwe en volgt ‘The Necrotic Manifesto’ uit 2013 (Century Media) op.
Nieuws: Eerste song nieuwe Kvelertak online
Gepost door Gerco Zwiers op woensdag 9 maart 2016, 17:51
Het nieuwe studioalbum van Kvelertak heet ‘Nattesferd’ en verschijnt op 13 mei (via Roadrunner Records). Een eerste track, getiteld ‘1985’, is hieronder alvast te streamen (klik op Lees verder...). ‘Nattesferd’, studioplaat nummer drie voor de Noorse formatie en de opvolger van het in 2013 verschenen ‘Meir’, is geproduceerd door de band zelf en gemixt door producer Nick Terry (o.a. Turbonegro, The Libertines, Lindstrøm).
Nieuws: Lambgoat streamt nieuwe EP Manipulate
Gepost door Gerco Zwiers op donderdag 11 februari 2016, 15:19
Morgen brengt Manipulate (via Flatshot Records) de EP ‘Becoming Madness’ uit. Op deze pagina van Lambgoat.com is deze nu in zijn geheel te streamen. Manipulate is een Newyorkse hardcoreformatie rond ex-leden van Terror, Dead Wrong en Backtrack en is opgericht in 2013. In datzelfde jaar bracht de band de demo ‘MMXIII’ uit. Deze demo is op Manipulate.bandcamp.com gratis te downloaden.Nieuws: Nieuwe EP Skeletonwitch op komst
Gepost door Gerco Zwiers op woensdag 10 februari 2016, 14:01
Skeletonwitch heeft de laatste hand gelegd aan de opnames van een nieuwe, vooralsnog naamloze EP. Release (via nog onbekend label) staat gepland voor komende zomer. Dit is het eerste nieuwe songmateriaal van de Amerikaanse thrashers sinds zanger Chance Garnette in oktober 2014 uit de band werd gezet. Wie de nieuwe zanger is die op deze EP zijn debuut maakt, wordt binnenkort bekendgemaakt.
Nieuws: Rotting Christ streamt nieuwe plaat
Gepost door Gerco Zwiers op zaterdag 6 februari 2016, 20:24
Op 12 februari brengt Rotting Christ (via Season Of Mist Records) het nieuwe album ‘Rituals’ uit. Hieronder is de plaat nu in zijn geheel te streamen (klik op Lees verder...). ‘Rituals’, studioplaat nummer dertien voor de Griekse extremisten en de opvolger van het in 2013 verschenen ‘Κατά τον δαίμονα εαυτού’ (Season Of Mist), is opgenomen in de Devasoundz Studios te Athene en zoals altijd geproduceerd door gitarist, zanger en bandleider Sakis Tolis.
Nieuws: Eerste song nieuwe Deftones online
Gepost door Gerco Zwiers op zaterdag 6 februari 2016, 09:22
‘Gore’, dat is de titel van het nieuwe studioalbum van Deftones, dat 8 april verschijnt (via Warner Bros. Records). Een eerste track, genaamd ‘Prayers/Triangle’, is hieronder alvast te beluisteren (klik op Lees verder...). ‘Gore’, studioplaat nummer acht voor Chino Moreno en consorten en de opvolger van het in 2012 verschenen ‘Koi No Yokan’ (Warner Bros.), is geproduceerd door producer Matt Hyde (o.a. Winds Of Plague, Monster Magnet) en de band zelf. Op de website van de band is de plaat te bestellen.
Vorige pagina <<< >>> Volgende pagina